Een Mysterieus Pakket Belandt Op Je Deurmat Met Daarin De “Sleutel” Tot Een Lang Verloren Schat

Test jezelf en ga op een boeiende zoektocht naar De V.O.C. Schat

2-4 pers.

Werk samen om de schat te vinden. Alleen spelen is ook mogelijk en maximaal met 6 schatjagers.

2-3 uur

Uren speeltijd, spanning en plezier (gemiddelde tijd en afhankelijk van de ervaring).

meeslepend

Gebaseerd op een waargebeurd verhaald en met kwalitatief mooie materialen.

Covid Proof

Veilig vanuit je eigen huis. Stuur vriende ook een box en speel samen via bv. Zoom.

Bespaar

De VOC Schat is goedkoper dan een echte escaperoom plus je kan de doos houden of doorgeven.

FAQ

Ik weet zeker dat je nieuwsgierig bent. Dit zijn de vragen die mij het vaakst gesteld worden. Echter ... je bent altijd welkom om persoonlijk contact met mij op te nemen! WhatsApp +31(0)6-46727386

Met 2 tot 4 personen heb je de beste ervaring alhoewel in je of met maiximaal 6 personen ook goed mogelijk is.

Dit spel valt in de categorie thuismysteries. Dit is een relatief nieuw genre die voortgekomen is uit de zeer populaire escaprooms. Thuismysteries zijn onder te verdelen in 3 subgroepen. Schatjachten, (moord)onderzoeken en escapegames. De VOC Schat is een schatjacht.

De leeftijd die bij dit thuismysterie hoort is 14 jaar of ouder. Het is echter gebleken dat met behulp van volwassenen zelfs kinderen vanaf 10 en zeker vanaf 12 jaar het spel kunnen spelen en leuk vinden. 

Net als een goed boek of een goede film/serie weet je na de eerste keer hoe het verhaal loopt. De meeste spelers geven na één keer spelen het spel weer cadeau. Hiervoor kopen ze eerst een aanvullingspakket.

Dat kan zeker en wordt ook heel veel gedaan. Bij het plaatsen van de bestelling kan je een ander verzendadres opgeven. Tevens kan je bij de bestelling ook een kleine notitie achterlaten die op de doos geschreven kan worden. Bijvoorbeeld: Openen op Kerstavond!

Net als bij een goed boek of een goede film weet je na de eerste keer al hoe het verhaal loopt. Dat geldt voor thuismysteries ook. Daarom wordt het spel vaak doorgegeven als cadeau. Hiervoor is een aanvullingspakket beschikbaar om het spel weer compleet te maken.

Dit vinden spelers van het

5/5

Dit vinden spelers van de

4.5/5

Dit zeggen de spelers als gevraagd wordt of ze het spel zouden

5/5

MEER DAN

0
Schatjagers gingen je voor
Liese
LieseCrimibox.nl
Read More
Een schattenjacht die je langs alle hoeken van de virtuele wereld stuurt, lekker reizen zonder je valies te moeten pakken. De tocht wordt gekenmerkt door geheimschriften, mysterieuze plaatsen, en leuke nieuwe ontdekkingen. Ik speelde 'm alleen, maar kan me inbeelden dat een tocht met 2 of 3 ook leuk is. Niet te lang, zodat je geen uren achter je scherm zit. Een aanrader. 🙂
Joeri Jacobs
Joeri JacobsNerdscape.be en Escape Cousins
Read More
"This game is such a blast to play. Something interesting for the diehard escape room fans and a very exciting adventure for beginners and families. Everything is clear and the flow of all the puzzles is almost flawless. Definitely something you can do while quarantined.
Verkuijlen-Klaassen
Verkuijlen-KlaassenGroep
Read More
We hebben een leuke middag gehad met z’n vieren met het oplossen van dit mysterie. Heel mooi gemaakt en pittige puzzels, maar we zijn eruit gekomen!
Previous
Next